Camera de Comerț și Industrie Brașov

Camera de Comerț și Industrie Brașov

este cea mai mare organizație de susținere și promovare a afacerilor din Brașov și reprezintă Vocea Mediului de Afaceri Brașovean.
Citește mai mult

Formare profesională

Certificatele eliberate la absolvirea cursurilor de inițiere, calificare, perfecționare și specializare pe care le organizăm sunt recunoscute pe plan național și internațional, iar pâna în prezent, peste 20.000 de persoane au beneficiat de experiența și profesionalismul celor 120 de formatori cu care colaborăm.
Citește mai mult

Arbitrajul comercial

O activitate de traditie a Camerei de Comert si Industrie Brasov organizata - începând cu anul 1995 - ca institutie permanenta de solutionare a litigiilor comerciale interne si internationale - prin Curtea de Arbitraj Comercial, special constituita în acest scop.
Citește mai mult

Centrul de informare EUROPE DIRECT

Începând din februarie 2008, românii au posibilitatea de a-şi adresa întrebările privind Uniunea Europeană unor centre de informare specializate, finanţate de Comisia Europeană şi parte a Reţelei de Centre Europe Direct, existente în toate statele membre UE.
Citește mai mult

Centrul Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network (EEN) este cea mai mare Reţea de Centre pentru sprijinirea afacerilor, pregătite să ofere informaţii şi consultanţă gratuită agenţilor economici, cu precădere IMM-urilor, în scopul creşterii competitivităţii şi gradului lor de inovare.
Citește mai mult

Membri Camerei de Comerț și Industrie Brașov

Calitatea de Membru al Camerei de Comerț și Industrie Brașov deschide calea către noi oportunități de afaceri și către o rețea de peste 600 de societăți comerciale. Ca și membru al Camerei, firmele au acces la servicii exclusive sau cu cost redus.
Citește mai mult

Consultanță

Cei peste 12 ani în domeniu, cele peste 450 de proiecte de finanţare cu o rată de succes de 90% vă garantează profesionalismul serviciilor noastre de consultanță
Citește mai mult

Reprezentanța Făgăraș

a fost înfiinţată în 1992 - fiind prima entitate a unei Camere de Comerţ din România care desfăşoară activitate într-o altă locaţie decât cea a reşedinţei de judeţ şi activează în concordanţă cu prevederile statutului CCI Braşov.
Citește mai mult

Centrul de documentare EUROPE DIRECT

Rețeaua Centrelor de Documentare Europeană (CDE), parte a activităților publice de informare ale Comisiei Europene, cunoscută sub denumirea EUROPE DIRECT are rolul de a promova și consolida studiile și cercetarea în domeniul integrării europene.
Citește mai mult

INFOTEH

Centrul de informare tehnologica în turism, protectia mediului si industria lemnului - zona 7 Centru Est (INFOTEH)
Citește mai mult

Partener principal

Partener

Parteneri media


Camera de Comerț și Industrie Brașov

Vocea Mediului de Afaceri Brașovean
Cea mai mare organizație de susținere și promovare a afacerilor din Brașov